Vakantie - Contact
NL-indexpagina
Vakantie - Over ons
Vakantie - Contact
Huismanagement

Overige diensten die wij kunnen aanbieden


Ik ben ingeschreven en geautoriseerd micro entrepreneur voor het verlenen van diensten. De hoofd bezigheid blijft het verhuren en beheren van uw woning, maar daarnaast kan ik van dienst zijn met de volgende services:


Website:

U leest nu een website die ik vanaf het begin zelf heb gebouwd en dagelijks onderhoud. Een dergelijke website, met andere mogelijkheden indien gewenst kan ik voor u bouwen. Heeft u een idee, dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken. Ik werk volgens een bepaald uurtarief en verzorg de website van A tot Z. U heeft uiteraard de volledige zeggenschap over de tekst en de mogelijkheden van de website.


Server en Domeinnaamr:

Als de website is gemaakt vragen wij een domeinnaam voor u aan, naar uw keuze (indien beschikbaar) en plaatsen wij deze op onze server. U krijgt met deze domeinnaam de beschikking over een aantal email adressen naar keuze. Deze mailserver kunnen wij ook voor u onderhouden en beheren.


Database:

Het maken van een database is een redelijk gecompliceerd verhaal en verdient een grondige studie vooraf en een duidelijk omschreven plan. Ik heb vele databases gemaakt in het verleden (mijn werkzame leven voor mijn werkgever) en in mijn vrije tijd hebben wij een pakket ontwikkeld voor diverse Kerken in Nederland.

Heeft u een database nodig dan kunnen wij dit bespreken en de mogelijkheden en uw wensen uitwerken.


Computer (reparatie en ondersteuning):

Sinds 1980 werk ik met computers, zowel zakelijk als privé. Ik kan u van dienst zijn op het gebied van:


Het opzetten van een bedrijf:


Kleine onderneming:

Wij kunnen voor u de boekhouding en administratie verzorgen voor uw (kleine) onderneming. Heeft u een ledenadministratie bijvoorbeeld dan verzorgen wij de inschrijving, de inning van de contributie, administratie van de leden en al wat verder nodig is.

Ik ontwerp zelf de benodigde documenten naar u en naar de leden toe.

Ook in andere bedrijfsvormen kunnen wij van dienst zijn. Neemt u contact op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.


Emigreren:

In 2005 zijn wij geemigreerd en hebben dus ervaring in het gaan wonen en leven in Frankrijk. Wij delen graag onze ervaringen en kunnen u helpen met:

Als u uiteindelijk het huis van uw keuze heeft gevonden:


Heeft u vragen over een van deze onderwerpen ?

Dit is een greep uit onze diensten. Het staat u vrij om contact op te nemen over een onderwerp dat hier niet is genoemd. Wellicht kunnen wij u toch helpen. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen, dan kunt u ons een email sturen.


  

Keuze

Index

Over ons

Contact

Beheer (Huismanagement)

Vakantie in Antibes - Overige diensten

Verhuur appartementen en villa´s  - Huismanagement - Persoonlijk assistent