Vakantie - Contact

NL-indexpagina
Vakantie - Over ons
Vakantie - Contact

Huismanagement


Een vakantiehuis is een kostbaar bezit. Voor velen een droom die uitkomt. Heerlijk ontspannen en relaxen in uw tweede huis. Even weg van de drukte van alledag. Als eigenaar wilt u natuurlijk zoveel mogelijk genieten van uw tweede huis.


Maar wat doet u met de periodes waarin u niet zelf in uw vakantiehuis verblijft? De kosten voor het onderhoud lopen wel gewoon door en wie past er op het huis? Daarom kiezen steeds meer eigenaren ervoor om het beheer van hun vakantiehuis in handen te geven van plaatselijke bedrijven die zorgdragen voor het beheer.


Vakantie in Antibes is gespecialiseerd in het beheer van uw woning in de omgeving tussen Cannes en Nice.  Wij hebben in Huismanagement sinds 2008 veel ervaring opgedaan. Door deze ervaring hebben wij diverse service pakketten ontwikkeld waaruit u heel flexibel en kostenbewust kunt kiezen. Wij werken samen met diverse bedrijven op verschillende vlakken om alle werkzaamheden te kunnen monitoren en uit te voeren.


Wij bieden diverse pakketten aan die u desgewenst kunt uitbreiden. Een overzicht:


Onze diensten:

Wij verzorgen een pakket aan diensten op maat voor u. Hieronder vindt u een korte omschrijving. Alles is mogelijk als u wensen heeft die u hier niet vindt neemt u dan gerust contact met ons op.


Huismanagement:

In dit pakket verzorgen wij de volgende werkzaamheden voor u. Dit kan zijn éénmaal per week of per maand of extra op verzoek.

  


Service speciaal voor eigenaren:  

Wij hebben een flexibel systeem voor u als eigenaar met diensten vóór en na uw bezoek.

  


Transfer service:


Boodschappen service:


Onderhoud:


Postbus service


Heeft u buiten deze lijst een speciaal verzoek, dan is dit altijd bespreekbaar. Neemt u hiervoor cantact met ons op via ons contactformulier.


Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning, leest u dan onze verhuurpagina.

Index

Index

Over ons

Contact

Verhuur uw woning

Vakantie in Antibes - Huismanagement

Verhuur appartementen en villa´s  - Huismanagement - Persoonlijk assistent