Huismanagement
Huismanagement
Vakantie - Contact
NL-indexpagina
Vakantie - Over ons
Vakantie - Contact
Huismanagement

Uw huis in aan de Côte d'Azur


Een vakantiehuis is een kostbaar bezit. Voor velen een droom die uitkomt. Heerlijk ontspannen en relaxen in uw tweede huis. Even weg van de drukte van alledag. Als eigenaar wilt u natuurlijk zoveel mogelijk genieten van uw tweede huis. Maar wat doet u met de periodes waarin u niet zelf in uw vakantiehuis verblijft? De kosten voor het onderhoud lopen wel gewoon door. Daarom kiezen steeds meer eigenaren ervoor om hun vakantiehuis te verhuren in de weken waarin ze er zelf geen gebruik van maken.

Het is ook een interessante bron van inkomsten.


Tijdens uw afwezigheid verzorgen wij alle lopende zaken voor U. Vakantie in Antibes is gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van uw woning. Op de pagina huismanagement bieden wij u  verschillende services aan waarin wij u van dienst kunnen zijn. Wij verlenen deze services in onze regio.


In de verhuur van uw woning zijn er drie opties mogelijk:

  


Een combinatie van pakketten uit onze management servie en de verhuur is natuurlijk altijd het beste en uw wensen zijn altijd bespreekbaar.


Verhuur van uw appartement of villa:


Hieronder een indicatie van de werkzaamheden die wij voor u verrichten:

  


Zoals u ziet is dit een volledig pakket waarbij het de huurder aan niets hoeft te ontbreken. Indien gewenst kunt u extra services aan deze lijst toevoegen.


Sleutelmanagement


Als u uw woning zelf verhuurt en zoekt u een bedrijf dat sleutelmanagement voor u uitvoert en uw gasten verwelkomt, dat kunnen wij u hiermee van dienst zijn, zoals:

Wij voegen uw verblijf toe aan onze website en wij zijn gemachtigd uw verblijf ook te verhuren volgens bovenstaande voorwaarden.


Onze service:

Wij bieden een compleet pakket en een hoge mate van service.


Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen, dan kunt u ons een email sturen.

Keuze

Index

Over ons

Contact

Beheer (Huismanagement)

Vakantie in Antibes - Verhuur

Verhuur appartementen en villa´s  - Huismanagement - Persoonlijk assistent