Vakantie - Taxi
Verhuur
Huismanagement
Overige diensten
Vakantie - Voorwaarden
Vakantie - A04
Vakantie - B01
Vakantie - B02
Vakantie - Zenazur
Vakantie -Vissershuisje
Vakantie - CLB

Transfer service

Speciaal voor onze klanten en gasten.

  

  

Transfer service reserveren

Laatste  update:

06-07-2018

Een huis of appartement huren?


Onze Pluspunten:

Onze services:


Verhuren van uw woning


Bent u eigeneaar en heeft u plannen om uw huis te gaan verhuren? Waarom zou u het niet doen en uw huis niet gebriuiken voor de verhuur? Het levert u geld op en u bezorgt de huurders een schitterende vakantie in deze mooie streek. Uw vakantiehuis is bij ons in uitstekende handen. Maar ook als u een beheerder zoekt en niet wilt verhuren bent u bij ons aan het goede adres.


Alle informatie leest u hier


Beheren van uw woning:


Wilt u uw huis door ons laten beheren dan doen wij dit graag voor u. Wij spreken af wanneer wij uw huis controleren en tip top in orde houden.


Alle informatie leest u hier


Onze overige diensten:


Verder kunnen wij u van dienst zijn met:


 Alle informatie leest u hier

Sinds 2005 staan wij garant voor een goede service en persoonlijke aanpak.

Huur een woning bij Vakantie in Antibes

Verhuur appartementen en villa´s  - Huismanagement - Diensten

© Ruud van der Teems – Vakantie in Antibes 2009-2018

  

Service en voorwaarden

Het Laatste Nieuws


Welkom op onze vernieuwde website.

________________________________________________

Wij hebben onze lijst met favoriete restaurants toegevoegd.

______________________________________

U kunt uw boekingen direct met een bankoverschrijving óf met Paypal betalen.

______________________________________

Wij hebben speciale aanbiedingen voor gasten die graag

overwinteren aan de  Côte d'Azur.

  

La Villa Francesca:

2 slaapkamer appartement (code VF-A04)


Op de Villa Francesca bieden wij een nieuw 2 slaapkamerappartement aan op de begane grond, met een zeer royaal terras en een kleine tuin op het zuiden. Het appartement ligt op 10 minuten met de bus van de binnenstad van Antibes en de zee. U bent van alle gemakken voorzien en u mag gebruik maken van alle faciliteiten van de Villa.

Alle details van VF-A04

La Villa Francesca:

2 slaapkamer appartement (code VF-B01)


Ook op de Villa Francesca bieden wij dit jaar voor het eerst een 2 slaapkamerappartement aan op de begane grond met terras op het zuiden en een tuin op het zuiden en het westen. Het is een mooi ingericht appartement, van alle gemakken voorzien en biedt u alle mogelijkheden voor een prima vakantie.

Alle details van VF-B01

La Villa Francesca:

1 slaapkamer appartement (code VF-B02)


Op de Villa Francesca bieden wij een appartement aan op de begane grond, met een eigen tuin op het zuiden. Het appartement ligt 10 minuten van de zee (ook dit jaar weer uitgeroepen tot het schoonste strand van de Côte d´Azur) met openbaar vervoer voor de deur is deze residentie uitermate geschikt voor uw vakantie. Ook dit appartement is luxe ingericht en u mag gebruik maken van alle faciliteiten van de Villa.

Alle details van VF-B02

Le Clos Bellevue:

2 slaapkamer appartement (code CLB-01)


Le Clos Bellevue bestaat uit 78 appartementen en is in april 2010 opgeleverd. Op dit hele nieuwe complex bieden wij een 2 slaapkamer appartement aan van 50 M2 op de eerste etage, met een royaal terras op het westen. Het appartement heeft twee slaapkamers en een grote woonkamer. Dit appartement is uitermate geschikt voor maximaal 6 personen voor een fantastische vakantie aan de Côte d´Azur. U heeft een eigen plaats op de parking en dit rustig gelegen appartement biedt u alle gelegenheid om de omgeving te verkennen.

Verhuur voor langere termijn is ook mogelijk.

Appartementen in Antibes

Zenazur:

1 slaapkamer appartement (code ZEN)     


Op de vierde etage van dit prachtige complex met prachtig onderhouden tuin en 25 m zwembad (met fauteuils) bieden wij een prachtig vernieuwd en gemoderniseerd 2 kamer appartement aan. Met een royaal terras van 17 M2 op het zuiden en prachtig uitzicht over de tuin en vooral de zee. Het appartement ligt op 10 minuten loopafstand van de binnenstad van Antibes en de zee. U bent van alle gemakken voorzien en u mag gebruik maken van alle faciliteiten van de Villa.

Alle details van Zenazur

Het Vissershuisje:

1 slaapkamer appartement (code REP)     


Midden in het centrum van Antibes verhuren wij een voormalig vissershuisje. Op de eerste etage hebben wij een in goede staat onderhouden oud vissershuisje te huur met vele oude orginele details. Het appartement is 45 M2 groot en als u de voordeur uitstapt heeft u alles wat een binnenstad te bieden heeft.  Op loopafstand heeft u alle winkels, de restaurants en bars, het strand en de zee met de vissershaven. In het appartement bent U van alle gemakken voorzien zonder de details uit het verleden te schaden. 

Alle details van het Vissershuisje

Alle details van de Clos Bellevue